Regulament FRH

Go down

Regulament FRH

Post by hyo1 on 2016-08-18, 15:52

Orice persoana care se inregistreaza pe acest forum si evolueaza in competitiile FRH trebuie sa respecte urmatoarele reguli:

1. Reguli generale
2. Setarile meciurilor
3. Regula 3-men-def
4. Meciurile
5. Protest
6. Wildcarduri
7. Echipele
8. Rezultatul meciului
9. Transferurile
10. Reguli suplimentare1. REGULI GENERALE

Fiecare jucator trebuie sa aiba mereu acces la un cont unic pe forum, cu un nume identic sau foarte apropiat de cel folosit in timpul meciurilor!


Sunt strict interzise clonele (conturi multiple controlate de aceeasi persoana) si fake-urile (folosirea numelor false in meciuri). 
Fiecare jucator ar trebui sa se poata conecta la acest server Team Speak: eu2.freets3.ovh:1643

***Jucatorii au dreptul sa isi schimbe numele de pe forum doar o singura data pe parcursul unui sezon.
Pentru a va va schimba numele, trebuie sa contactati un membru din staff.

Numele, avatarul si semnatura trebuie sa se incadreze in limitele decentei.
Nu sunt admise mesajele off-topic in topic-urile oficiale, in special cele pentru echipe si rezultatele meciurilor.

Nu vor fi tolerate sub nicio forma iesirile necontrolate, jignirea adversarilor, deciziile luate la cald care afecteaza buna integritatea a ligii, neseriozitatea si lipsa fairplay-ului.
Nu depasiti limita dintre ironie/umor si insulte/atacuri la persoana!
Nu sunt admise mesajele agresive, umilitoare, denigratoare.
Atunci cand nu mai exista alta solutie, jucatorul va fi exclus din competitie!2. SETARILE MECIURILOR2.1 Setarile meciurilor din liga

  - Time limit: 2x7 minute - fara prelungiri *
  - Score limit: None
  - Stadium: Big
  - Nickname: trebuie sa fie identic sau foarte apropiat de cel folosit pe forum
  - Se va folosi regula 3-MEN DEF **


* Golurile inscrise exact atunci cand expira timpul regulamentar (07:00) NU vor fi validate!2.2 Setarile meciurilor din cupa

  - Time limit: 2x7 minute - fara prelungiri * (2x10 minute pentru finală)
  - Score limit: None
  - Stadium: Big
  - Nickname: trebuie sa fie identic sau foarte apropiat de cel folosit pe forum
  - Se va folosi regula 3-MEN DEF **

  - In caz de egalitate la general, se vor juca runde suplimentare de cate 5 minute, Score limit: 1, cu regula golului de aur, echipele schimband partile dupa fiecare repriza.

* Golurile inscrise exact atunci cand expira timpul regulamentar (7:00; 10:00) NU vor fi validate!3. REGULA 3-MEN-DEFENSE
*** Numai trei jucatori se pot apara in propria jumatate atunci cand adversarii se afla in atac. Al patrulea jucator nu are voie sa se implice absolut deloc in aparare, fiind interzisa orice tentativa de incomodare a unui adversar, oricat de subtila ar fi. In functie de situatie, nerespectarea acestui reguli poate duce la un avertisment, rejucarea partidei sau pierderea meciului la masa verde!


*** Daca o echipa alege sa joace 2-2 (adica fara portar in timpul atacului, ci cu 2 dm, unul sus unul jos), ST-ul poate interveni la pasa pe care un DM o trimite catre celalalt, doar pe traictoria acesteia, odata ce mingea a ajuns, ST-ul trebuie sa lase jocul sa decurga normal.


4. MECIURILE

Meciurile din campionat se vor disputa in zilele de miercuri si duminica, ora oficiala fiind: 20:00 EET
Inainte de inceperea meciurilor, capitanii sunt obligati sa testeze mai multe host-uri pentru a gasi unul cat mai potrivit pentru ambele echipe.
In meciurile in care sunt implicati mai multi jucatori straini este recomandat sa fie ales un host neutru care sa ofere tuturor conditii echitabile.

**Nu exista regula: Liga romaneasca, obligatoriu pe host romanesc !

Daca o echipa nu este prezenta sau nu are 4 jucatori disponibili la ora de incepere a meciului, cealalta echipa trebuie sa mai astepte inca 15 minute. Daca si acel termen este depasit, trebuie semnalat acest lucru in topic-ul etapei, oferind capturi de ecran relevante de pe Team Speak si din camera de joc.

** O echipa nu poate incepe meciul 3v4 ! Se va acorda defwin echipei adverse.
** In cazul in care in timpul meciului (4v4) un jucator se deconecteaza si nu mai poate reveni, iar echipa nu il poate inlocui, aceasta poate alege sa continue meciul 3v4.

** Daca niciuna dintre echipe nu este prezenta, meciul va fi validat ca infrangere la masa verde pentru ambele echipe!


Inainte de startul partidei, ambele echipe trebuie sa se asigure ca toti jucatorii aflati pe teren sunt pregatiti sa inceapa.
Lag spike-urile fac parte din joc si uneori trebuie acceptate, insa atunci cand conditiile de joc sunt prea dificile se poate cere o scurta pauza, pentru ca nivelul ping-ului sa scada. 
Daca se marcheaza un gol in urma unui lag spike evident, echipa care inscrie trebuie sa returneze golul. Daca refuza sa faca acest lucru, meciul trebuie reluat, urmand sa se faca o reclamatie dupa incheierea partidei. In astfel de situatii trebuie sa existe dovezi clare, adica un spike vizibil pe reluare si/sau capturi de ecran cu ping graph facute imediat dupa gol.


Inlocuirile se pot efectua la pauza meciului sau imediat dupa inscrierea unui gol. Timp de asteptare: 1 minut.
Se poate efectua o singura inlocuire si in timpul jocului, dupa ce se pune pauza, daca un jucator are probleme de conexiune (ping ridicat sau deconectare). Daca jucatorul nu isi rezolva problema (stabilizarea ping-ului sau reconectare), acesta trebuie inlocuit, altfel partida va continua 4vs3. Timp de asteptare: 3 minute.
Atunci cand o inlocuire se efectueaza in timp ce mingea se afla in joc, jucatorul introdus nu trebuie sa ofere un avantaj nedrept defensivei echipei sale.


5. RECLAMATII

Pentru a face o reclamatie legata de un meci oficial, trebuie creat un topic nou in sectiunea "Complaints"
Topicul trebuie sa contina descrierea reclamatiei, reluarea completa a meciului, minutul exact in care s-au intampinat probleme si orice alte dovezi relevante (screenshot-uri).

***Reclamatia trebuie prezentata in maxim 24 de ore dupa jucarea meciului, astfel nu va fi luata in considerare.
In afara de admini, doar capitanii celor doua echipe implicate au dreptul sa scrie in topic. Toate mesajele off-topic vor fi sterse!

Dupa prezentarea deciziei oficiale, topicul va fi inchis.


6. WILDCARD-URIPentru a folosi un wildcard, deschideti un topic in sectiunea specifica "Wildcards" precizand in titlu meciul si numarul etapei (Ex: Echipa A - Echipa B ; Etapa #1).

***Fiecare echipa are la dispozitie 5 wildcard-uri pe sezon pentru a amana meciurile din campionat si 2 wildcard-uri pentru meciurile din cupa.
Wildcard-ul trebuie folosit cu minim o ora inainte de startul partidei si permite reprogramarea acesteia in termen de 7 zile, noua data fiind stabilita impreuna cu echipa adversa.
Daca echipele nu ajung la un acord in acest interval, staff-ul va stabili o ora obligatorie la 8 zile dupa data initiala.

Daca o echipa foloseste wildcard inafara perioadei de transfer si meciul se joaca dupa redeschiderea transferurilor jucatorilor le este interzis participarea la acel meci

***Daca echipele sunt inactive si meciul nu este jucat, acesta va fi validat ca Defloss pentru ambele echipe.

Meciul poate fi mutat si fara a utiliza un wildcard, atunci cand cele doua echipe sunt de acord si confirma noua data/ora in topic-ul etapei.7. ECHIPELE

Lotul unei echipe trebuia sa aibe minim 5 jucatori si maxim 10 jucatori.
***In momentul inceperii unui meci oficial, echipa trebuie sa aibe minim 5 jucatori eligibil in topicul echipei, in caz contrar meciul nu poate incepe, iar echipa va pierde la masa verde.
Co-capitanul poate prelua atributiile capitanului (amanari, rezultate, transferuri) in absenta acestuia, insa capitanul trebuie sa fie mereu principala persoana responsabila de toate deciziile echipei.
Capitanul nu poate sa se retraga si sa cedeze echipa altcuiva fara a primi o aprobare oficiala din partea staff-ului.

Drepturile de capitan sau co-capitan pot fi retrase de catre staff atunci cand este pusa in pericol integritatea echipei sau a competitiei.
*** Numele si/sau logoul echipei poate fi schimbat doar o singura data pe sezon !
Orice capitan care renunta la o echipa din motive imature, infantile sau de rage-quit, va fi pedepsit in functie de gravitatea situatiei.8. REZULTATUL MECIULUI

Trebuie sa contina obligatoriu:

- Rezultatul final
- Link-ul catre reluarea meciului
- Marcatorii si pasatorii pentru ambele echipe precizand si minutele de pe REC, nu din meci!


***Daca nu va fi furnizata reluarea sau o parte importanta din aceasta lipseste, rezultatul nu e valid, iar ambele echipe vor fi penalizate cu Defloss!
***Nu se ia in considerare confirmarea rezultatului !
Asigurati-va ca unul sau mai multi jucatori din echipa inregistreaza intreaga partida, chiar daca aceasta este transmisa live!


9. TRANSFERURILE

Exista doua perioade destinate transferurilor: 
***  - Inceputul sezonului - startul etapei a treia
  - Pauza de la mijlocul sezonului

Transferurile se realizeaza doar in aceste perioade, cu exceptia jucatorilor liberi, care pot fi adusi in orice moment al sezonului.
Jucatorii liberi sunt cei aflati la prima participare sau care nu faceau parte din lotul unei echipe la expirarea ultimei perioade de transferuri.
Se va face o exceptie pentru jucatorii care au fost inclusi in lotul unei echipe, dar nu au fost folositi intr-un meci oficial. ****Acestia pot iesi din echipa actuala si intra intr-o alta echipa, sau sa revina, maxim odata profitand de aceasta regula.

Cei care au jucat pentru o echipa si o parasesc in afara perioadei de transferuri nu mai pot evolua pentru alta echipa pana la redeschiderea transferurilor.
****Acestora nu le va fi permis sa revina la aceeasi echipa, fiind blocati pana la urmatoarea perioada de transferuri.

Daca o echipa se desfiinteaza, jucatorii din lotul acesteia au dreptul de a evolua pentru alta echipa.

***Pentru a putea folosi un jucator, este obligatoriu ca acesta sa fie adaugat in lotul echipei cu minim 30 de minute inainte de meci, sa aiba un cont unic pe forum si sa confirme transferul in topicul echipei.

*** Daca acesta a fost adaugat in topic la timp, acesta trebuie obligatoriu sa confirme transferul pana la ora meciului oficial pentru a putea juca.


10. REGULI SUPLIMENTARE


Este strict interzisa folosirea macro (programe, "tastaturi gaming", samd)! Jucatorii vor primi un avertisment la prima abatere, urmand sa fie exclusi din FRH la urmatoarea, iar echipa lor poate pierde meciul la masa verde.
avatar
hyo1
FRH Player

Status : ????

Posts : 206
Age : 21
Location : Bucharest

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum