REGULAMENT!

Go down

REGULAMENT!

Post by CouNteR on 2014-04-22, 19:20

Acest regulament este valabil pentru toate cupele de tip "Fun Cup" care vor fi organizate.

    - Vor exista 8 calificari tip "Fun Cup 2x2" acestea desfasurandu-se in zilele de Marti si Joi.
    - La aceste calificari se vor putea inscrie echipe formate din maxim 3 persoane nefiind obligatoriu ca acestea sa fie de nationalitate romana.
    - Toate meciurile dintr-o calificare se vor disputa intr-o singura zi.
    - La finalul acesteia, echipa care va castiga va primi 3 puncte, cea de pe locul al doilea va primi 2 puncte iar echipa care va termina pe cel de-al treilea loc va primi 1 punct.
    - La sfarsitul celor 8 calificari, primele 8 echipe care au acumulat cele mai multe puncte vor juca in marea finala iar invingatoarea va castiga un premiu care va fi stabilit in curand de catre administratori.
    - Pentru ca aceste meciuri sa fie jucate este nevoie ca fiecare participant sa fie prezent la ora meciului pe server-ul nostru de TeamSpeak(ts.fairgame.ro) sau pe forum pentru ca cele doua echipe sa poata stabili conditiile de joc.
    - Daca o echipa nu se prezinta in maxim 10 minute de la anuntarea meciurilor, echipa prezenta este obligata sa faca un screenshot care sa contina ora si dovada (teamspeak sau forum) ca adversarii nu sunt online.
    - Este obligatoriu ca dupa jucarea meciurilor sa fie postate atat rezultatul cat si inregistrarea meciului (http://haxballtube.com) care sa dovedeasca rezultatul meciului.
    - Daca echipa este alcatuita din 3 persoane si doriti sa faceti o schimbare in timpul meciului, aceasta poate fi facuta doar la pauza acestuia, dupa incasarea unui gol sau daca unul dintre jucatori are probleme de conexiune prezentand screenshot-uri in cazul unei reclamatii.
    - Meciurile vor fi extrase cu ajutorul site-ului http://www.daftlogic.com/projects-cup-fixture-generator.htm
    - NU UTILIZATI AuotoHkey/Macro, "tastaturi gaming", e.t.c. Administratia isi rezerva dreptul de a decide cine incalca aceasta regula intr-un fel sau altul iar echipa in cauza va pierde meciul (default win, 3-0 pentru echipa adversa) sau va fii descalificata din aceasta competitie.
    - Daca o echipa a luat intr-o calificare puncte, pentru a juca in urmatoarea calificare este obligatoriu ca in noua echipa sa fie prezent minim un jucator din echipa care a participat la calificarea anterioara.
 
Format

   Stadium: Classic
   Score limit: None
   Time limit: 3 minute
   Prelungiri: NU
   Reprize: 2
   Se va lua in considerare scorul final, NU castigatorul reprizei*
   In caz de egalitate, a treia repriza se va disputa intr-o camera neutra cu regula golului de aur (Score limit: 1, Time limit: 3 minute)*

CouNteR
FRH Player

Posts : 310
Age : 23
Location : Bacau, Romania

View user profile http://rohaxball.forumer.ro

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum