Etapa #12 : PROj - TK

Go down

Etapa #12 : PROj - TK

Post by Alexis on 2014-12-19, 15:42

http://www.haxballtube.com/watch/150b74eac7

In meciul PROj-TK, jucatorul neymar a fost fake, cel care a jucat in locul lui a fost Deliric. De unde stiu si ce dovezi am?
Sa o iau la rand, prima oara mi-a spus EZEKIEL, deliric a fost fake, a incercat sa imi arate si un rec unde il si intreaba de ce a jucat "asa" in meciul vs noi. http://www.haxballtube.com/watch/d81f6627c9 -> asta e recul, 3:10. 
Apoi Floyd imi spune ca i-a zis hyo in pm ca neymar a fost fake. Din cele 2 situatii ne-am dat seama ca neymar a fost fake (luand mai multe chestii la socoteala, stilul de joc, comportamentul lui neymar si cred ca stim cu totii la ce ma refer ;d etc.)
L-am intrebat pe Isco, co-capitan la TK, de ce a facut fake, prima oara incearca sa nege, dar l-am atentionat serios, nu doar ca sa il sperii, daca ii mai prind pe cei de la TK cu alt fake, o sa ii scoatem din liga, pentru ca am mai aflat inca 1-2 fakeuri, apoi Isco mi-a zis exact ce s-a intamplat
https://i.imgur.com/YMgAqqW.png
https://i.imgur.com/EYOkzsd.png
Cei de la TK au recunoscut intr-un final fakeul. Deliric a fost cel care a facut fake. Am vorbit cu el, el incercand sa o tot intoarca si sa ma faca sa cred ca nu e asa, incercari esuate bineinteles. Intretimp se sfatuieste cu EZEKIEL, mana lui dreapta, complicele, coautorul,tovarasul care vine apoi sa imi spuna ca nu e asa cum a fost la inceput (ca mi-a dat rec, ca mi-a zis de fake etc.) incercand din greu sa tot nege, dar intr-un final, a cedat Sad  https://i.imgur.com/f6DaE7w.png

Astept pe cei de la TK sa confirme fakeul si pe forum iar consecintele se vor lua dupa, in caz contrar, daca incercati sa refuzati si sa negati si gasesc o dovada, o sa fiti dati afara din liga pentru ca nu e primul fake pe care il faceti.
Daca pot sa mai gasesc si alte dovezi o sa le postez mai tarziu, pana atunci, as fi curios sa vad ce au de zis autorul/autorii fakeului, dar daca cei de la TK vor lua decizia corecta si vor face ceea ce am specificat mai sus, topicul va fi inchis fara alte comentarii.


Last edited by Alexis on 2014-12-19, 22:39; edited 3 times in total
avatar
Alexis
FRH Player

Posts : 340

View user profile

Back to top Go down

Re: Etapa #12 : PROj - TK

Post by Soul. on 2014-12-19, 16:12

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
gg deliric. chiar mi-a placut cum ai jucat. Sad Smile)))
avatar
Soul.
FRH Player

Posts : 408
Age : 19

View user profile

Back to top Go down

Re: Etapa #12 : PROj - TK

Post by Isco on 2014-12-19, 16:33

a fost fake gg 3-0 defwin.

locul 1, echipa ajunsa in optimile HCL, castiga vs echipa de pe ultimul loc printr-un defwin. Sad

sunteti buni, si mai ales tu alexis esti un admin foarte bun, daca nu era echipa ta dadeai T/C fara sa citesti toata povestea asta, si sa stii ca si eu pot zice ca DrG era fake si ii mai pun pe 2-3 sa zica si vrem defwin Sad
avatar
Isco
FRH Player

Posts : 37

View user profile

Back to top Go down

Re: Etapa #12 : PROj - TK

Post by ♥ ηєумαя ♥ . on 2014-12-19, 17:34

conf
avatar
♥ ηєумαя ♥ .
FRH Player

Status : Teddy Killerz :> ♥

Posts : 276
Age : 20
Location : Bucharest

View user profile

Back to top Go down

Re: Etapa #12 : PROj - TK

Post by Alexis on 2014-12-19, 19:03

Decizia finala va fi luata de PRO.


Last edited by Alexis on 2014-12-20, 18:34; edited 1 time in total
avatar
Alexis
FRH Player

Posts : 340

View user profile

Back to top Go down

Re: Etapa #12 : PROj - TK

Post by PRO on 2014-12-20, 15:21

Salut, deocamdata nu exista nicio dovada clara ca Deliric a jucat chiar daca jucatorii echipei respective sustin asta pentru mine e cam irelevant, s-ar putea ca asta sa fie adevarul sau sa fie inca o alta modalitate de a incurca alta echipa, alti jucatori, tocmai de aceea nu pot sa il sanctionez in niciun fel pe Deliric.Tot ceea ce conteaza pentru mine si ce e important in plangerea prezenta e ca sustineti ca ati facut fake, cea mai corecta decizie e REJUCARE, rog capitanii echipelor sa joace meciul cat mai repede posibil. Va promit ca o sa stau cu ochii pe voi si credeti-ma ca o sa imi dau seama cand se va mai intampla asa ceva, data viitoare o sa fiti exclusi atat ca echipa cat si individual, Isco/D.Luiz e constient cat de greu e sa ma mintiti, stie el de ce. Last warning.
avatar
PRO
FRH Player

Posts : 106
Location : C:\\Windows\System32

View user profile

Back to top Go down

Re: Etapa #12 : PROj - TK

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum